ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Tarjolla monien mahdollisuuksien maaseutuyritys
Hinta: Ei hinnoiteltu

Mäntyharjulla on tarjolla 


Monipuoliset yritystilat, kolme rakennusta yhteensä noin 1200 m2: erinomainen 9 hevosen talli tarhoineen, tuotantorakennus ja varastohalli. Viime aikoina tilalla on ollut hevostalousyrittäjyyttä.  


Kahden hehtaarin tontilla on myös viihtyisä ja hyväkuntoinen asuinrakennus (entinen kyläkoulu), jonka kerrosala on noin 490 m2 (kaksi kerrosta) ja asuinkäytössä nyt alempi kerros  245 m2.


Paikka soveltuu esimerkiksi perhekodiksi, hevostalousyrittämiseen, matkailuun tai vaikkapa bioenergian tuotantopaikaksi.


Monien mahdollisuuksien Matinmäki sijaitsee 14 kilometrin päässä Mäntyharjun keskustasta asfalttitien vierellä. Repoveden kansallispuistoon on noin 15 km ja lähimpään rantaan noin 500 m. Nyt eläköityneet omistajat toivovat löytävänsä toimeliaan ja innostuneen uuden yrittäjän monien mahdollisuuksien maisemaan.


Matinmäki on monien mahdollisuuksien paikka. Tule tutustumaan!


Ota yhteys suoraan omistajaan, Matti Patrikainen, puh. 040 1632333.


 


 


Mäntyharju on vireä paikkakunta Etelä-Savossa, jonne pääkaupunkiseudulta on kahden tunnin matka valtatie 5 pitkin.  Meillä on myös hyvät junayhteydet. Lähin kaupunki on Mikkeli, jonne on noin 45 km. Meidän kouluissa ryhmäkoot ovat keskimäärin alle 20 oppilasta ja käytössä on uusinta opetusteknologiaa. Päiväkoti palvelee perheitä uusissa tiloissa. Urheiluharrastuksia löytyy golfista judoon ja retkiluistelusta futsaliin – valitse vain omasi. Kulttuuria on tarjolla kaikenikäisille, meillä sijaitsee myös Taidekeskus Salmela. Hevosalan yrittäjille ja harrastajille on hevosurheilukeskus.

 • Ilmoitustunnus:
  4474
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Muut toimialat
 • Kiinteistön koko:
  Hevostalli, tuotantorakennus, varastorakennus, asuinrakennus ym
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Etelä-Savo

Ilmoittaja

Mäsek Oy
Asematie 3, Mäntyharju, Etelä-Savo, 52700

Matti Patrikainen
040 1632333
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

ASIANTUNTIJA VäLITTää
Katso lisää ilmoituksia samalta ilmoittajalta
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  Myynnissä
  Myynnissä lihansavustamo Mäntyharjulla

  Oletko liha-alan koulutuksen saanut tai muutoin asiaan perehtynyt? Tässä tarjolla valmis paikka yrittämiseen! Miekankoskentien varrella oleva lihansavustamo etsii jatkajaa. Nykyinen yrittäjä auttaa tarvittaessa alussa. Mahdollisuus ostaa myös...


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  KAUPPAPUUTARHA
  KAUPPAPUUTARHA SAVONLINNAN SEUDULLA

  Savonlinnan talousalueella (n. 15 km ydinkeskustasta) vuodesta 1963 alkaen toiminut kesäkukkien tuotantoon ja tukkukauppaan erikoistunut puutarha hakee jatkajaa. Myydyimmät tuotteet: pelargoniat, ruusubegoniat, riippukukat, isot amppelit, orvokit...

Etelä-Savon Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!